Telefoni: +86-15372679309
Produkte diellore me shitje të nxehta

Shitje e nxehtë IP66 Llambë LED Ndriçim Kopshti i Jashtëm Drita Diellore Drita Rrugore Drita Diellore
Llamba e re LED e ndritshme Drita diellore e kopshtit
Inverter diellor në rrjet
Inverter diellor hibrid trefazor Deye
Bateri Deye Storage 6.1 KWH
Pse të zgjidhni Star The Force
Një prodhues i specializuar në dritën diellore
Ningbo Star Force International Trade Co., Ltd. ndodhet në qytetin Cixi, Provinca Zhejiang, Kinë.Në veri, ndodhet ura më e gjatë e gjirit të Hangzhou-së përtej detit Në lindje, ekziston një nga portet më të mëdha detare-porti detar Ningbo, i mirë për shanse biznesi për shkak të transportit të përshtatshëm dhe superioritetit gjeografik.

Ningbo Star the Force International Trade Co., Ltd. është një furnizues profesionist për modulin diellor, inverterin diellor, baterinë e ruajtjes së energjisë, termocentralin portativ e kështu me radhë me CE, ROHS, TUV dhe certifikata të tjera për tregje të ndryshme.Ne jemi të përkushtuar t'u ofrojmë klientëve shërbime profesionale, duke përfshirë përzgjedhjen e produkteve të larmishme, procesin e thjeshtuar të prokurimit, përpunimin e porosive në shkallë të vogël, stabilitetin e zinxhirit të furnizimit, shërbimin pas shitjes dhe metodat fleksibël të pagesës.E specializuar në ofrimin e klientëve me zgjidhje të ndryshme të sistemit diellor, kompania jonë do të bëhet bashkëpunëtori juaj afatgjatë dhe fitues.
Stacioni i Energjisë Diellore për Industri 
Dhe Tregti
Me sherbime profesionale
Newsroom Nga Star The Force
1.png

Energjia diellore është alternativa e vetme për trajtimin e kësaj çështjeje, pasi kërkesa dhe kostoja e energjisë elektrike vazhdojnë të rriten.Këto ditë, energjia diellore është një burim shumë i pëlqyer i energjisë së rinovueshme.Sistemet diellore jashtë rrjetit, në rrjet dhe hibride janë tre varietetet e ndryshme.Për shkak të kësaj, konsumatorët f

17 prill 2024
1.png

Energjia diellore është alternativa e vetme për trajtimin e kësaj çështjeje, pasi kërkesa dhe kostoja e energjisë elektrike vazhdojnë të rriten.Këto ditë, energjia diellore është një burim shumë i pëlqyer i energjisë së rinovueshme.Sistemet diellore jashtë rrjetit, në rrjet dhe hibride janë tre varietetet e ndryshme.Për shkak të kësaj, konsumatorët f

17 prill 2024
1.png

Energjia diellore është alternativa e vetme për trajtimin e kësaj çështjeje, pasi kërkesa dhe kostoja e energjisë elektrike vazhdojnë të rriten.Këto ditë, energjia diellore është një burim shumë i pëlqyer i energjisë së rinovueshme.Sistemet diellore jashtë rrjetit, në rrjet dhe hibride janë tre varietetet e ndryshme.Për shkak të kësaj, konsumatorët f

17 prill 2024
Ningbo Star Force International Trade Co., Ltd. ndodhet në qytetin Cixi, Provinca Zhejiang, Kinë.Në veri, ekziston ura më e gjatë e gjirit të Hangzhou-së përtej detit në lindje ...

Lidhjet e Shpejta

Produktet

Na ndiq

Tel: +86-15372679309
Adresa: Dhoma 1816, Qianwan Yitao, Business 1st Road, Cixi City, Ningbo City, Province Zhejiang
 
E drejta e autorit ©  2024 Ningbo Star the Force International Trade Co., Ltd. Të gjitha të drejtat e rezervuara. Harta e faqes | Politika e Privatësisë |Mbeshtetur nga leadong.com